|
|
|
חדשות ומבזקים
|
|
|
מתכון לאטריות של פסח
איטריות אלה מכינים בדומה לבלינצ'ס דקים, מגלגלים וחותכים לרצועות דקות.
חומרים (ל-4 סועדים) 3 ביצים 2 כפות מחוקות קמח תפוחי אדמה 3 כפות מים או יותר, (לעיתים יש להוסיף לתערובת מים תוך כדי הטיגון) מלח ופלפל לבן לפי הטעם מעט שמן לטיגון
ההכנה טורפים את הביצים היטב ומתבלים ממיסים/מערבבים את קמח תפוחי האדמה עם המים עד שלא יהיו גושים מערבבים את שתי התערובות מחממים מחבת ומברישים אותה בשמן מכינים חביתיות דקות
אם הן יוצאות עבות - יש להוסיף מעט מים ולערבב היטב
עורמים אותן או מגלגלים וחותכים לרצועות דקות. אפשר לעטוף ולשמור בקירור או בהקפאה
מתכון עם כמויות מעט שונות 4 ביצים 2 כפות קמח תפו"א חצי כוס מים כל השאר זהה
|
|