מצרכים
עשרה גזרים מגורדים
צרור עירית גזורה במספריים לחתיכות קטנות
חופן פקאנים מסוכרים שבורים
רוטב
חצי כוס שמן
שליש כוס חומץ
שתי כפות סוכר חום
פלפל שחור גורס
שתי שיני שום כתושות
כף חרדל דיג'ון
הכנה
מערבבים את הגזר המגורד עם העירית בקערה
שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת ומענעים היטב
מתבלים את הגזר ברוטב ומפזרים את הפקאנים
הערה
לגבי הרוטב, לא לשפוך את הכל על הגזר.. כי אין לדעת מה גודל הגזרים
אני מציעה שתוסיפו חצי מכמות הרוטב, תערבבו, ותבדקו שכל גזר קיבל קצת
ואם לא, תוסיפו עוד קצת
הבלוג