מצרכים:
- כוס שעועית מש מבושלת לאחר ששרתה במים לפחות 12 שעות (לילה) - אין צורך בבישול ארוך
- בצל גדול קצוץ לקוביות
- 5 שיני שום חתוכות
- שמן זית
- עגבניות שרי חצויות
עלי מנגולד או עלי סלק מצוי (גדל בר במושב) או עלי תרד, או תערובת - שטופים וחתוכים לרצועות
- מלח פלפל
מאדים את הבצל והשום עם מעט שמן ומים, כ 10 דקות
מוסיפים את העלים ומערבבים עד שהעלים "מאבדים צורה" כ 5-10 דקות
מכבים את האש
מוסיפים את השעועית
את העגבניות ומטבלים במלח ופלפל לפי הטעם
אפשר לאכול חם או בטמפרטורת החדר
בתיאבון